TROPHY
Moderator: uredniki
- FiLe
- Ornk hroščar, k skoz tle visi
- Kraj: POLŠNIK
Zadeva je sledeča:
Izvedba trophy-ja (izleta) bo 14.4.2007. Start iz Ljubljane (Tivoli) je ob 8.15. Pot se nadaljuje proti Zasavju in sicer na geometrično središče Slovenije, kjer bo zanimiva predstavitev. Nadaljujemo proti Kisovcu in Izlakam, kjer si izmenično ogledamo rudarski muzej, izvir... Po uradnem delu bomo seveda precej utrujeni, zato nas bo na Polšniku pričakalo pravo kmečko kosilo. Pijačo si plačate sami. Zaključek glede na razpoloženje, predvidoma pa ob 18.00.
Pa še pomembno obvestilo:
Celotna izvedba, kar vklučuje strokovno vodenje (Vače, Kisovec) in kosilo z aperativom stane od 11 do 13 EUR po udeležencu, glede na izbran menu. Cena samo za strokovno vodenje, brez kosila (če bi se slučajno kdo tako odločil), je 6,5 EUR. Za vmesni čas do kosila lahko s seboj prinesete kakšen sendvič, žganje, medico,vino in podobno
VLJUDNO VABLJENI VSI LJUBITELJI HROŠČEV ŠIROM SLOVENIJE. VEČ NAS BO, LEPŠE BO.
Prijave zbira moja malenkost in sicer do 7.4.2007,
na TELEFON 040/88 88 81.
Izvedba trophy-ja (izleta) bo 14.4.2007. Start iz Ljubljane (Tivoli) je ob 8.15. Pot se nadaljuje proti Zasavju in sicer na geometrično središče Slovenije, kjer bo zanimiva predstavitev. Nadaljujemo proti Kisovcu in Izlakam, kjer si izmenično ogledamo rudarski muzej, izvir... Po uradnem delu bomo seveda precej utrujeni, zato nas bo na Polšniku pričakalo pravo kmečko kosilo. Pijačo si plačate sami. Zaključek glede na razpoloženje, predvidoma pa ob 18.00.
Pa še pomembno obvestilo:
Celotna izvedba, kar vklučuje strokovno vodenje (Vače, Kisovec) in kosilo z aperativom stane od 11 do 13 EUR po udeležencu, glede na izbran menu. Cena samo za strokovno vodenje, brez kosila (če bi se slučajno kdo tako odločil), je 6,5 EUR. Za vmesni čas do kosila lahko s seboj prinesete kakšen sendvič, žganje, medico,vino in podobno
VLJUDNO VABLJENI VSI LJUBITELJI HROŠČEV ŠIROM SLOVENIJE. VEČ NAS BO, LEPŠE BO.
Prijave zbira moja malenkost in sicer do 7.4.2007,
na TELEFON 040/88 88 81.
Zadnjič spremenil 2, dne FiLe, skupaj popravljeno 0 krat.
KAKO MALO JE POTREBNO, DA JE ČLOVEK SREČEN!
- FiLe
Pozabil sem omeniti. Za kosilo je možnih več opcij in sicer:
Kosilo 1:
juha, kmečki krožnik (pečenica, krvavica, pečenka, kislo zelje, matevž...), štrudelj (skupna cena trophya-izleta 13 EUR)
Kosilo 2:
obara, žganci, štrudelj (pri tej izbiri je skupna cena Trophya-izleta 11 EUR)
Lahko se odločite indvidualno...
Kosilo 1:
juha, kmečki krožnik (pečenica, krvavica, pečenka, kislo zelje, matevž...), štrudelj (skupna cena trophya-izleta 13 EUR)
Kosilo 2:
obara, žganci, štrudelj (pri tej izbiri je skupna cena Trophya-izleta 11 EUR)
Lahko se odločite indvidualno...
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
Sem poskušala bit tiho...pa nemorem bit ker sem ta prava Zagorjanka... Kraja Kisovec in Izlake sta namreč v občini Zagorje in preden pridemo tja se peljemo skozi mesto Zagorje...FiLe napisal/-a:Zadeva je sledeča:
Izvedba trophy-ja (izleta) bo 14.4.2007. Start iz Ljubljane (Tivoli) je ob 8.15. Pot se nadaljuje proti Zasavju in sicer na geometrično središče Slovenije, kjer bo zanimiva predstavitev. Nadaljujemo proti Kisovcu in Izlakam, kjer si izmenično ogledamo rudarski muzej, izvir...
LP Dreja
Moje misli včasih ne samo, da tavajo naokoli,
ampak me popolnoma zapustijo...
ampak me popolnoma zapustijo...
- FiLe
Ni nujno,da gremo iz Slivne na Kisovec skozi Zagorje, zagotovo pa iz Kisovca. Drugače pa:Zagorje je zakonDREJA napisal/-a:Sem poskušala bit tiho...pa nemorem bit ker sem ta prava Zagorjanka... Kraja Kisovec in Izlake sta namreč v občini Zagorje in preden pridemo tja se peljemo skozi mesto Zagorje...FiLe napisal/-a:Zadeva je sledeča:
Izvedba trophy-ja (izleta) bo 14.4.2007. Start iz Ljubljane (Tivoli) je ob 8.15. Pot se nadaljuje proti Zasavju in sicer na geometrično središče Slovenije, kjer bo zanimiva predstavitev. Nadaljujemo proti Kisovcu in Izlakam, kjer si izmenično ogledamo rudarski muzej, izvir...
LP Dreja
- Toni
- Pripravnik za oldtimer hroščarja
- Kraj: Ljubljana
Filip,kaj pa če gremo čez Grosuplje.FiLe napisal/-a:Ni nujno,da gremo iz Slivne na Kisovec skozi Zagorje, zagotovo pa iz Kisovca. Drugače pa:Zagorje je zakonDREJA napisal/-a:Sem poskušala bit tiho...pa nemorem bit ker sem ta prava Zagorjanka... Kraja Kisovec in Izlake sta namreč v občini Zagorje in preden pridemo tja se peljemo skozi mesto Zagorje...FiLe napisal/-a:Zadeva je sledeča:
LP Dreja
Herbie Fully Loaded