XX. OBLETNICA SVAMZ 21.9.

Srečanja po Sloveniji.
VW meetings in Slovenia.

Moderator: uredniki

Odgovori
Uporabniški avatar
Speedy
Ta glavn
Prispevkov: 3162
Pridružen: Ponedeljek 7.2.2005 8:05:32
Moja vozila: VW1200 1948 in VW1300 1965
Kraj: Podnart, ja tam k je povn Hroščov
Kontakt:

XX. OBLETNICA SVAMZ 21.9.

Odgovor Napisal/-a Speedy »

Zveza praznuje v septembru 2019 že svoj dvajseti rojstni dan! Zato smo se odločili, da zopet povabimo vse imetnike starodobnih vozil v Sloveniji na skupno praznovanje, ki ga bomo tradicionalno organizirali na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

1072 starodobnih vozil smo našteli pred desetimi leti, na našo petnajsto obletnico čez 800 vozil, 2019 jih pričakujemo vsaj toliko, če ne več!

Istočasno na dan prireditve poteka tudi postavljanje Guinnessovega rekorda s fički. Prijavnica dobite na spodnji povezavi. Več informacij dobite na fico.guinness@gmail.com ali 041/797233. Prijavnico pošljite na ta naslov! V papirnati obliki pa tudi k nam v pisarno!

Prav tako bo na dan prireditve potekal bolšjak, verjetno največji v Sloveniji. Za rezervacijo prostora, prosim izpolnite prijavnico na spodnji povezavi in nam jo pošljite v pisarno! Na bolšjaku prodajajo zgolj fizične osebe, ki nimajo registrirane dejavnosti trgovine in podobno!

Prodajalci in ostali ponudniki storitev (podjetniki) prosim pišite na info@svamz.com za več informacij!

PROGRAM: prihodi na CVV AMZS Vransko z vozili od 8.30 ure naprej (do 11.00), parkiranje po navodilih varnostnikov, odhodi vozil po 16.00 uri. Na stezi ni dovoljena vožnja, driftanje, dirkanje in podobno! Gre za razstavo vozil, za to se prosimo, držite navodil in usmeritev varnostnikov! Na delu steze, kjer se bo tekmovalo, lahko sodelujejo samo prijavljeni!

Med 12.30 in 14.00 poteka tekmovanje “dva na dva” na sistem izpadanja. Maksimalna prijava: 40 vozil. Prijave zbiramo do 15.9.2019. Tekmovalo se bo na zgornjem delu steze centra, ki je precej ovinkasta. Gre za SHOW, zato vabimo predvsem atraktivna, drugačna vozila k sodelovanju na tekmovanju. Ne iščemo dirkalnikov! Vsak zmagovalec, prejme simbolično nagrado! Pišite na info@svamz.com in sporočite vaše ime in tip vozila, s katerim se prijavljate. V primeru več prijav, organizator določi, kdo lahko sodeluje in kdo ne. Pritožb na odločitev organizatorja ni.

Vsak voznik starodobnega vozila, ki se udeleži obletnice, prejme spominsko značko za vozilo in kupon za malico. Eno vozilo = ena tablica = ena malica!

Prireditev bo v vsakem vremenu, kotizacije ni. Obiskovalci imajo prost vstop!
LP Speedy
Luža pod hroščem, je švic od konjev!

Odgovori