Stran 1 od 1

Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Ponedeljek 29.9.2014 11:26:10
Napisal/-a Zen
Evo nakon 6 i pol godina druženja,morao sam podvući crtu i odlučit.Uglavnom,moj kombi je u prodaji,pa koga zanima slobodno me može kontaktirati na mob +385992177165 ili na mail buba1302l@gmai.com

Radi se o T2a iz 74g.,odjavljen,dosta stvari promjenjeno poput el.paljenja,novi rezervoar,plovak goriva,rađena klupa na razvlačenje by Vepar,škare za klupu by Guzo,račun od prošlogodišnjeg servisa oko motora,kao i jamstvo za novi kenwood mp3/usb autoradio te jamstvo od akumulatora.Ozvučenje u kombiju:osim radija,napred visokotonci,u vratima srednji,kao i iza,te također kao i sve ostalo prošle godine kupljen novi woofer.Kutija za woofer by Vepar,prednji sicevi stapecirani u kožu,zadnju klupu nisam stigao tapecirati.Kompletna unutrašnjost limarije obučena u toplinsku/zvučnu izolaciju,tkzv.ARMAFLEX.Tapecirung na svim stranicama kombija kao i krov oslikan od profi.airbrushera koji je oslikao kombi i izvana sa žutim crtama te prepoznatljivog la lineu ispod prednjeg fara.Zavjese sa likom La Linee,koje su zapravo poklon,kompletno ozvučenje pokreču dva autopojačala,kondenzator,te kompletna profi instalacija kablova i struje by Bule.Iza u motornom prostoru spojena 2 akumulatora preko releja i debelih žica,te naravno sa osiguračima opet by Bule.Rezultat - korištenje jednog akumulatora samo za pokretanje kombija,dok je drugi isključivo za razvaljivanje mjuze dokle god Vam drugi akumulator to dozvoljava,a u vožnji se obnavljaju oba.Spušten,naprijed sa adjusterima,iza sa horse platama.Distanceri rađeni po narudžbi sa 14cola na 15cola felge.Kompletno slaganje podvozja i pneumatika by Danijel Levičar (SLO).Najslabija karika,tj.posao koji treba napraviti na ovom kombiju jest limarija.No ja nemam novaca za to.Razlog prodaje: 10g.sam u VW svijetu,da se razumijemo odmah,nije mi žao.Upoznao sam mnoge drage i divne ljude.Ma mislim ovo ide u krivom smjeru.Znači razlog prodaje je da nemam više volje dizat kredite za aute koji su mi fora,al onda krpam kraj s krajem,jer sve nofce kaj zaradim utrpam u njega,a svejedno ne mogu se uputit s njim kam god želim.Uz to da mu je potrošnja enormna.Tak da nisam ja odustao od oldtimera ni od oldtimer ekipe,no potrebno mi je vozilo za svaki dan.A svi znate da to nije prastari kombi,koliko god bi za nekog mogao bit svakodnevno vozilo.
Toliko od mene!

Cijena za prijatelje,forumaše,poznanike 5500€. (ali to ne znači 4500€,4000€,i slične fore)

Za više informacija,javite se.

Za komentare, znam da ih neće sfalit.


viewtopic.php?f=78&t=2731

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Ponedeljek 29.9.2014 23:13:48
Napisal/-a Anton aus
Zen, nemoj budalit, onda uzmi kredit za avto kojim se budeš vozio na posao a ne za avte koji su ti fora.

Mi imamo 6 avta registriranih ( 4x VW + 2 avta za na posao) i na 2 još čekaju, da jih počnem raditi a ti misliš živjet samo z jednim jedinstevnim i to možda ne i VW. :neutral:

Pa ti si *profesionalni vožač* Zen nemaj sada ovako.

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Torek 30.9.2014 8:51:42
Napisal/-a Zen
Antone,fala na savjetima,no nismo svi isti i ne živimo svi isto.Neki su bogatiji,neki siromašniji,neki imaju cijelu familiju,neki su sami.Neki si znaju sve popravit oko auta i imaju gdje,neki nemaju.Međutim,evo pomozi mi da pronađem novog vlasnika mog kombija.
Prošlog tjedna sam kupio auto za svaki dan (VW T4 MULTIVAN),no ne mogu si priuštit dva auta.Možda bi i mogao,ali jednostavno mi više nije fora sve nofce koje dobijem ulagat u njega,a za život krpat kraj s krajem.
Tak da ne brini se,dolazit ću ja i dalje na susrete,na neke će me puštat s novim vozilom,na neke neće.No ekipu koju sam upoznao kroz vw susrete,ja ne zaboravljam prodajom auta.
Družili bumo se mi i dalje.

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Torek 30.9.2014 14:19:31
Napisal/-a Anton aus
OK, Zen nema problema ako me ko pita priporučit ču tvoj *zenmobil*, a što se tiče bogatije imamo u novcima jedva za burek.

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Torek 30.9.2014 18:38:33
Napisal/-a Ata Krebs
Dušo, samo posmatram sve ovo !! majmun
Al ipak znam, da znaš, da razumijem !! Samo se jako bojim, da se rode jako plaše multivana, pa bi možda mogao umjesto roda počet plašit vrane. Samo još treba da staviš one čuvene papuće - peseke :lol: :lol: :lol:
I da znaš, kad sam prvi put pročitao tvoj oglas, bio sam siguran, zbog silnih podataka naravno, da prodaješ diskač a ne auto !!!

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Četrtek 2.10.2014 11:45:05
Napisal/-a Toni
Šta da kažem!!!Zen ti si bolan...Ne prodaj zenmobila i vozi se dalje.... pir,-

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Petek 3.10.2014 14:52:14
Napisal/-a Doktor
E moj Zen, krenuo so opet sa krivim stvarima na kombiju.
Prvo središ limariju, a onda sve ostalo...ovako kroz kupovinu novog VW vozila svakih par godina, kamate na kredite i ostale gluposti, već si mogao imati svoj dream vw sa sređenom limarijom. Ovo ti pišem zato što znam da to voliš i znam da nisi muljator.
Sve sam to prošao sa svojom bubom i to pazi - bez kredita, a plus toga imam auto za svaki dan (jedan je daily driver neko vrijeme bio predmet sprdnje po forumu). :wink:

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Petek 3.10.2014 17:36:33
Napisal/-a Anton aus
Doktor, ti nisi trebao kredita jer si slagao bubo x godina, da glih ne kažem 15 let kao što se čulo u Lescah. :lol: :lol: :lol:

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Petek 3.10.2014 23:11:08
Napisal/-a Doktor
4 godine.
To je mala cijena za izbjegavanje kredita i banaka kojima nikada dosta novca.
A rezultat se vidio u Lescama... 8)

Re: Prodajem T2a. - Zenmobil

Objavljeno: Ponedeljek 6.10.2014 18:05:31
Napisal/-a Anton aus
To pa nimam kaj rečt buba odlična svaka čast. bravo