Pozdravljeni vsi
ker je moj bus edini t1 prijavljen na nagradno igro Spedenaj moj avto vas prosim za kak spodbuden komentar, ki lahko pomaga pri izbiri. Je pa še en T3 tud za spodbujat.
LP vsem
link: http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/tekmovalci
T1 na spedenaj moj avto
Moderator: uredniki
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- Samo.
- Hroščarski pripravnik
- Kraj: Šmartno ob Paki
razumi kakor hočeš ampak po moje, je bolje da te ne sprejmejo ker kaj veš kakega hudiča bojo navesili na avto, ker slovenski "predelovalci" avtov je najbol pomembno dati gor par kg poliestra da je avto bolj aerodinamičen, kar pa t1 nikakor ne bi sedlo...
upam da kdo ne bo razumel napačno ampak riž in t1 ne gre skupaj
če nimaš svojih sanj, nimaš ničesar
tudi T2 se je pojavil danes, za Transporterje.Klemen Klemen napisal/-a:....pa hrošč pa T2 tudi.
No, ker si se javil sem dal glas zate, pa upam, da to ni zadnji post na forumu!
Kar pa se načina predelave tiče naj bi naredil kar hočeš???
no vsekakor pa vprašanje za vas "klubovce" za novinarsko konferenco mislim da konec meseca potrebujemo še dva kombija in sicer T2 in T3 v dobrem stanju če kdo ve za koga ki ga lahko posodi za par dni pokličite na 040 88 77 44. Želimo zbrati vse generacije Transporterja.
pa na slišanje
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
Ja maš prav Samo, ampak saj naj nebi delal nekaj kar nočeš (kar v tem primeu verjetno noče noben od nas, da bi nam plastiko gor popal). Nebi pa bilo slabo, če bi dobil safarije, nove čevlje, močan motor,....Samo. napisal/-a:razumi kakor hočeš ampak po moje, je bolje da te ne sprejmejo ker kaj veš kakega hudiča bojo navesili na avto, ker slovenski "predelovalci" avtov je najbol pomembno dati gor par kg poliestra da je avto bolj aerodinamičen, kar pa t1 nikakor ne bi sedlo...