Over'haulin po hroščarsko

To pa ne paše nikamor

Moderator: uredniki

Odgovori
Uporabniški avatar
roman
Hroščarski pripravnik
Prispevkov: 125
Pridružen: Sobota 16.9.2006 17:50:29
Kraj: Ptuj

Over'haulin po hroščarsko

Odgovor Napisal/-a roman »

Sem večkrat gledal to oddajo po Discovery chanel (Foose-Over'haulin), pa mi je na misel prišla ideja, da bi nekaj takšnega naredili tudi hroščarji.
Ne bi avta "speljali" ampak bi na nek določen termin (npr. vsaka dva ali tri mesece) nekomu izmed nas "obdelali" hrošča. Ne mislim predelali ! (z novim močnejšim motorjem, novim stereom...) Temveč "le popravili", če je kaj za porihtat. Generalka motorja, obnova preme, obnova zavor, kleparska dela, barvanje...
Vsi, ki bi sodelovali pri tem projektu, bi vsak mesec na račun Hrošč kluba vplačevali nek določen znesek (cca. 30-50€) in ko bi se nekaj nabralo, bi iz sodelujočih izžrebali ali izbrali nekoga, ki bi mu hrošča porihtali. Glede na to, da je 545 članov foruma in od tega najmanj 200 hroščarjev in od tega bi jih sigurno 50 sodelovalo, bi znesek bil 1500€ (minimalno!) na mesec za material in delo (ki bi ga bolj ali manj opravili sami). Vsak sodelujoči bi napisal seznam želja za svoj avto, ki bi ga nato pregledali in skrajšali ali povečali glede na potrebno vsoto razpoloženo za vsako posamezno obnovo.
Delali bi v avto-delavnici (garaži) od nekoga poznanega, ki bi jo bil pripravljen posoditi za nekaj dni dokler bi trajala obnova (material bi se nabavil že prej, tako da sama vgradnja oz. menjava ne bi trajala dolgo).

Upam, da me ne boste z mojo idejo skupaj, zabili do nafte...
Podrobnosti se morajo še dodelati ampak predlog je pa dober, kajne?
Samo en je: HROŠČ

Uporabniški avatar
mitja
Hroščarski pripravnik
Prispevkov: 58
Pridružen: Petek 1.2.2008 20:25:25
Kraj: Lenart

Odgovor Napisal/-a mitja »

Mojega hrošča lahko začnemo takoj rihtat,ampak seznam bi bil kar dolg.
hrošč 1500,T3 single cab

Odgovori