Stopnje alkoholiziranosti

Hec pa mora bit, pa tud če to ni.

Moderator: uredniki

Odgovori
Uporabniški avatar
Speedy
Ta glavn
Prispevkov: 3162
Pridružen: Ponedeljek 7.2.2005 8:05:32
Moja vozila: VW1200 1948 in VW1300 1965
Kraj: Podnart, ja tam k je povn Hroščov
Kontakt:

Stopnje alkoholiziranosti

Odgovor Napisal/-a Speedy »

1. PRIJET
Razigranost, veselje. Po glavi ti rojijo majhne, prijetne neumnosti in vragolije.
2. NAREZAN
Nadaljevanje stopnje 1, velika nagnjenost k mesenim užitkom. Motorika b.p.
3. ČUSTVEN
Močno izražena čustva. Poudarjena želja po ljubezni - posebno še, če nisi doma.

4. ZADET
Tako imenovana projektna stopnja: kolektivno kovanje načrtov v stilu: "ni problema!". Vse je mogoče; resnico prinese že naslednji dan.
5. OCURJEN
"pravljičarska" stopnja: tvoji pomembni in slavni doživljaji. Sebi se zdiš zelo dober, celo boljši.
6. ULIT
Vmesna stopnja. V prometu si najhitrejsi, v družbi pa fizično obdeluješ luštne sosedice; napad iz bližine, dolgi in pomenljivi dotiki.
7. NADELAN
Poglobljena razprava, ponavadi politična. Rešuješ svet in domovino. Moder si in pronicljiv. Doktorat z levo roko, češ: "oni mene ze ne bodo jebal'!", dvojna slika.
8.NABASAN
Ta stopnja ima več težkih variant: a) petje veselih domačih, b) pripovedovanje vicev, c) razbijanje inventarja, auf-biks-creva na planke!,...
9. PRIBIT
Želja po seksu umira. Motorika je ze načeta. Možno je petje slovenskih narodnih, pa tudi hudobne pripombe svojim bližnjim, pri oženjenih se pojavi t.i. "trobcev sindrom". V zraku lebdijo samo Žalostni spomini. Pogled je mnogokratnik realnosti.
10. DOZA
Ravnotežje je zelo prizadeto. Izgovorjava je deloma neartikulirana: tipično je menjavanje sičnikov in šumnikov ter racionalno skrajševanje besed kot: "a ti mene zumeš brjatu?". Spominska enota crkne (film se strga). Često prihaja do kolcanja in iz sebe dajanja.
11. KANGLA
Zaključni stadij. Motorika je enaka ničli. Oseba ne miga več, zato tudi težav z ravnotežjem ni. Vsi ventili puščajo. Običajno je nujen odvoz trupla na servis in pranje prebavil.
12. TIGER
Nastopi naslednji dan. Je zelo neprijetna stopnja. Če ga ne zaliješ pravočasno, crkne sam ob 18:00 po srednjeevropskem času.
LP Speedy
Luža pod hroščem, je švic od konjev!

Odgovori